НОВО! Бесплатни стручни савети за куповину, продају, изнајмљивање и уређење некретнине


Како бисмо убрзали процес сервисирања тражених информација баш свима који нам се обрате, припремили смо две врсте бесплатне помоћи – за оне који не могу да приуште савет, али и за све остале у виду једноставног формулара који попуњен достављамо у одговору на упит …

Бесплатни савет за угрожене

Бесплатне услуге пружићемо онима који не могу да приуште стручни савет, како бисмо им помогли да реше своје стамбено питање у складу са својим могућностима. Ова помоћ важи за изнајмљивање и уређење простора до 30м2 чија тржишна вредност, по нашој оквирној процени, не прелази 20 до 30.000 евра. Посебне цене и за одређене друштвене групе и појединце са специфичним објективним разлозима због којих су у немогућности да плате стручни савет.

Бесплатни савети за све остале

С обзиром да молери не долазе код вас само „да пређу једну руку“ бесплатно па ви онда гледате и размишљате да ли је то добро и да ли да пређу још једну па да им платите, тако и ми нисмо расположени да „само на брзину“ погледамо стан од 50 или 100 хиљада који размишљате да купите, или само успут да погледамо пројекат и јавимо „како се нама то чини“.

Ипак, можете нам послати оглас, фотографије, пројекте, са детаљним описом о чему се ради, шта и зашто намеравате да радите са тим, итд. Све што можете сместите у тај један мејл и имате право на један бесплатан мејл од нас са попуњеним формуларом који сте у целини већ видели на врху овог текста. Укратко:

 • Разматраћемо само први упит који пошаљете па се трудите да буде комплентан.
 • Од нас имате право на један бесплатан одговор мејлом.
 • Тај одговор ће бити један од два доленаведена („пакао“ или „па као“).
 • Нећемо одговарати на потпитања.
 • Нећемо давати додатна појашњења нашег одговора.
 • Сваки наредни коментар се плаћа.
 • Сваки детаљан коментар се плаћа.
 • Сваки одлазак на терен се плаћа.

Зависно од првог кратког закључка наше стручне процене моћи ћете да знате да ли је реч лошем пројекту, лошем стану за куповину или изнајмљивање, лошој идеји за уређење простора, или је пак реч о нечем што се може окарактерисати као ОК, пристојно решење.

Било који од ова наша два, иако штура одговора, уштедеће вам време и новац:

 1. У првом случају наша бесплатна стручна помоћ уштедеће вам минимум 1.000 евра на разне начине, било да због наше процене одустанете од неког веома лошег концепта уређења, било да не дате капару за некретнину.
 2. У другом случају наша бесплатна стручна помоћ уштедеће вам минимум 100 евра јер ћете поново и сами пажљивије размислити о додатним детаљима када знате да сте начелно на добром путу.

Испод погледајте детаљније значење одговора који сте добили или који ћете добити пошто пошаљете упит за бесплатни савет.

Лоше решење – „пакао“

ocena-nekretnine-strucna-procena-pakao-skoro-sigurno-nije-ok

Уколико сте од нас добили формулар/фото попуњен црвеном линијом на левом пољу, баш као на слици изнад, то значи нешто од наведеног:

 • намеравате да уредите стан, послали сте нам фотографије, пројекат и опис шта желите да урадите и нама је јасно да је та ваша идеја потпуна бесмислица из било којих разлога (просторних, естетских, квалитативних, финансијских, итд)
 • намеравате да купите стан, послали сте нам линк ка огласу стана који вас занима и опис својих намера са тим станом (број укућана, изнајмљивање, итд) и наша стручна процена је да је то бацање пара, да стан не одговара вама, или да је стан сам по себи неупотребљив, на изразито лошој локацији са поменуте новце, итд.
 • све у свему, о чему год да је реч – неће на добро да изађе чак и ако ви останете убеђени у супротно.

Можебити пристојно решење – „па као“

ocena-nekretnine-strucna-procena-pa-kao-mozda-je-ok

Уколико сте од нас добили формулар/фото попуњен зеленом линијом на десном пољу, баш као на слици изнад, то значи нешто од наведеног:

 • намеравате да уредите стан, послали сте нам фотографије, пројекат и опис шта желите да урадите и нама се чини да је ваша идеја можда у реду, да није реч о претераном промашају, да сте на релативно добром путу, или да има потенцијала за даљи развој
 • намеравате да купите стан, послали сте нам линк ка огласу стана који вас занима и опис својих намера са тим станом (број укућана, изнајмљивање, итд) и наша стручна процена јесте да то може да буде пристојна куповина уколико се можда цена мало коригује, уколико имате могућност да неке радове обавите јефтиније, или неке материјале већ имате на располагању, итд.
 • све у свему, о чему год да се ради – не звучи лоше.
Advertisements

Имате сличан проблем или идеју? Оставите у коментару:

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.